Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kövek beszélgetnek (részlet)

2009.02.08

 

" Az egyisten hívő beavatottak Gilgames kérésére még Nippurban eldöntötték, hogy a Kaltes-asszony földjéről hozott, Anyahita képjeleivel leírt egyisten hitet az egyisten hívő városok isteneivel egyesítik. Vagyis Él, Úr és Van városok titkos beavatott egyisten-hívő egyházai Élisten, Uristen és Vanisten hívőit egy táborban egyesítik a Kaltes-asszony földjéről érkezett gondolat-rezgés parancsa szerint. Ennek oka az volt, hogy a magasabb műveltségű emberek a társföldünkön a háborús cselekményeket már régen beszüntették. Joli-Tórem Földanyánk birodalmaiban viszont az emberek még mindig egymást ölik.

A beavatott társadalom ezen döntése Uruk városában hangzott el. Amikor aztán az Égiektől való származás során azon szerencsés mozzanat elérkezett, hogy megszüle­tett az első 25 karéjos beavatott, három magas fokú beavatott bölcs ember napkelet­ről meglátogatta a csecsemőt és azt javasolták: „Hétvárosba menjenek, mert itt min­den csecsemőt megölnek a tengeri népek leszármazottai!" Ekkor a kis Nazírt elvitték a Hettevaret nevű templom építéséhez, ahol apja ácsként dolgozott. Harmincéves koráig Hétváros és Karnak után Ordoszban még beavatott-képzésen is átesett a fel­nőtté vált Nazír, aki a Betlehembe való visszajövetel közben, Uruk városában megala­pította az uruki érdeknélküli szeretet vallását. Itt 29 tavaszán uruki királlyá koronázták.

A beavatottak egyöntetűen azt vallották, hogy a Kaltes-asszony Földjéről jött gon­dolat-rezgés közlések alapján megkezdődött a háborúkat megszüntető igaz küzdelem azért, hogy az örök béke korszakát elérhessük. A 25 karéjos beavatott Nazír tanításai meg fogják mozgatni az emberek Életfáit, azaz tudatát, hogy a különböző beavatott központok atyai áldásával ne öljék egymást tovább. Arvisura-Anyahita sok ezer éves tanításai szerint mindannyian Isten fiai vagyunk. "

349(B). Arvisura