Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


104. éve született Paál Zoltán

2017.06.26

Képtalálat a következőre: „paál zoltán arvisura”

 

". . . Az ég­ből mindig kilencen jöttek. Volt rá eset, hogy közülük itt valaki meghalt. Ilyenkor a visszatérők Kaltes-asszony szekerén valakit magukkal ragadtak. Az ilyenekre azután azt mondták: jók voltak, tehát a mennybe mentek és az Isten fiainak nevezték őket. Ezek a földi látogatások addig tartottak, amíg el nem érkezett a Nippurban is följegy­zett, titokzatos 4320 000-es életforgási szám. Azóta csak a Kaltes-asszony-féle gyöngy­szemcséikkel figyelik a Földön maradt, elszaporodott utódaik életét. Amit így meg­látnak, azt bizonyára beírják az Élet Könyvébe.

Erről az óriási időről, de még annak töredékeiről is csak olyan ember beszélhet, aki a 4320 és az azt felező 2160-as szám lényegét, a Világ-holdévet meg tudja érteni. Az ilyen ember elmondhat annyit, amennyit a földi ember értelme fel tud fogni.

. . . - Nem kell Neked sámánná, vagy mássá lenned, de Neked kell megmenteni, ami még menthető, mert Neked minden csak 2160. évben egyszer születő látószemeid vannak. A te harmadik lelked a legtöbb vándorlélekkel tud beszélni! . . ."

részlet az Arvisurából