Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Vajon mit hoz a jövő? - 349/B Arvisura

2013.09.27

Vajon mit hoz a jövő? 

 

"1514-ben Dózsa  parasztjai az Aránybullából kitörölt jogaikat követelték. A nemes­ség, amelyik nem volt hajlandó a keresztes hadjáratban harcolni, a felfegyverzett pa­raszt és kézműves tömegek ellen fordult. Temesvárnál legyőzték őket és a védtelenné vált paraszt-kézműves tömegeket lemészárolták. A paraszt-kézműves tömegek ellen képes volt a nemesség hősiesen harcolni, de Mohács mezején csúfosan elbukott. Ettől az időtől kezdve a magyar beavatott gyermekeket hol a török, hol a német vitte el magával, mivel minden nép élniakarásához óm-jelzésű beavatottakra van szükség. Most a Szent Korona területén 3 fiatalkorú beavatott született, tehát 30 millió ember vezetésére alkalmas ifjú, míg ezek életbentartásában 2 idős óm-jelzésű beavatott fára­dozik. Tehát 50 millió magyar élniakarásához szükséges beavatottal rendelkezünk.

1514-től kezdve most van alkalmunk kihasználni a beavatottakban való bővelkedé­sünket. Kaltes-asszony Földjén - magasabb műveltségüknél fogva - már tízezer év­vel ezelőtt megszüntették a háborúkat, hogy a természet titkainak fokozatos megis­merésével az emberibb életet megteremthessék. Megszüntették az ifjúság millióinak gyilkosokká való kiképzését, nehogy 10 vagy 100 millió embert kelljen kiirtaniuk. Az ifjúság náluk nemes versengésre kel, hogy értelemben, kézügyességben, valamint test­mozgási versengésekben egymással előzködjön. Szent Koronánkon a kövek az Élet­ Kegyhelyének távoli irányítása mellett folyton beszélgetnek. Gondolatrezgeseik csak óm-jelzésű személyek által érezhető apró hullámokon suhannak. Vajon mit hoz a jövő?

A csillagjósok az évezredek során az égbolt helyzetéből néha meg tudták állapítani valakinek a szerencsés helyzetképeit, de gyakran tévedtek. Egy azonban bizonyos, hogy Kaltes-asszony Földjéhez hasonlóan a nagy Mindenségből származó emberiség a minden 2160. évben bekövetkező új Világhónapban változtatott jó vagy rossz sor­sán, s ilyenkor mindig gyökeres változások következtek be."

349.(B) Arvisura